20 Απριλίου 2012

Ποιος είναι ο Νίκος Γραικούσης της Δημοκρατικής Αριστεράς;

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Γραικούσης. Πρόκειται για...
έναν νέο άνθρωπο που είναι νεοεισερχόμενος στην πολιτική και το βιογραφικό του αποδεικνύει τη διάθεσή του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Βιογραφικό Νίκου Γραικούση
Γεννήθηκε το 1964 και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Εργάστηκε σε υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως  οικονομολόγος, υπεύθυνος προγραμμάτων ανάπτυξης και ποιότητας.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Διετέλεσε:
-Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ  Κεντρικής Μακεδονίας
-Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ .
-Εκδότης του περιοδικού Νέα Πλεύση και
-Πρόεδρος του  Ναυτικού Ομίλου Λ.Σ.
Διατελεί:
-Μέλος του συλλόγου πολιτών "Πύλη" στην  Πυλαίας  όπου και κατοικεί.
-Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης 136, μιας συνεργατικής προσπάθειας για την εξαγορά της ΕΥΑΘ από τους ίδιους τους πολίτες – καταναλωτές και πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου   του συνεταιρισμού που ιδρύθηκε για το λόγο αυτό (Κ.Ε.Υ.Α.Θ) στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.
-Μέλος της Πρωτοβουλίας Συνεργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Ο) και ιδρυτικό μέλος του καταναλωτικού συνεταιρισμού   για τη δημιουργία συνεταιριστικού super market  στη Θεσσαλονίκη.
-Μέλος και υποστηρικτής της Greenpeace Ελλάδας, σχετικά με το Θαλάσσιο Περιβάλλον.
-Είναι επίσης μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής\ του Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών Αιθιοπίας, και  δραστηριοποιείται ενεργά σε αυτή τη χώρα της Αφρικής.
-Μέλος των Ναυτικών Ομίλων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.
-Επίσης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς και συντονιστής της  κίνησης πολιτών του κόμματος στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.
-Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πλεύση και στον ιστότοπο της "Πολιτικής Επιθεώρησης"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου