2 Φεβρουαρίου 2012

Οι συνεπείς θα πληρώνουν λιγότερα!


PDF Print E-mail
Wednesday, 01 February 2012 17:35
Οι συνεπείς θα πληρώνουν λιγότερα!
Την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 10%, υπό προϋποθέσεις, για τις επιχειρήσεις που εμφανίζονται συνεπείς στην καταβολή τους, προωθεί το υπουργείο Εργασίας, σε μια προσπάθεια συρρίκνωσης του φαινομένου της εισφοροδιαφυγής και εισφοροαποφυγής.

Σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του φαινομένου, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προωθεί μείωση των ασφαλιστικών εισφορών έως 10% υπό μορφή rebate στο τέλος κάθε εξαμήνου, εφόσον οι επιχειρήσεις κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας, καταβάλουν φόρους μισθωτών υπηρεσιών και εισφορών αποκλειστικά μέσω τραπεζών, και παρουσιάσουν απόλυτη συνέπεια στην καταβολή των οφειλόμενων εισφορών τους.


Ήδη η ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, μέσω καταβολής μικρών δόσεων και προεξόφληση των τρεχουσών εισφορών, αποδίδει 82 εκ. ευρώ το μήνα και η κατάσχεση εις χείρας τρίτων που εφαρμόζεται για οφειλές κάτω του 1 εκ. ευρώ, πρόκειται κατά τον κ. Κουτρουμάνη, να αυξήσει τα έσοδα από παλαιότερες οφειλές, κατά 100 εκ. ευρώ το μήνα.


http://www.badmoney.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου