4 Αυγούστου 2011

SEX-exercise



SEX;; Μα φυσικά! Εννοείται. Πάμε. Θα κάψουμε και θερμίδες. Ναι αυτός δεν είναι ένας κλασικός διάλογος, αλλά οι εποχές αλλάζουν και από ότι φαίνεται το sex έχει αρχίσει και κερδίζει πόντους και για τις αδυνατιστικές του ιδιότητες.
Σε έρευνα που έγινε και δημοσιεύει η Daily Mail το 76% των γυναικών δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα έκαναν sex μετά από μια κουραστική μέρα. Οχι για να χαλαρώσουν ή για τη χαρά του sex, αλλά γιατί έτσι θα έκαιγαν θερμίδες και θα γλύτωναν το γυμναστήριο. 
Τα πλεονεκτήματα του sexercise φαίνεται πως έχουν και την έγκριση του κρατικού συστήματος υγείας της Βρετανίας, το οποίο δηλώνει πως κάνει καλό στην καρδιά και βοηθάει στη μακροημέρευση (πηγή: NHS Direct website). Ολες οι μελέτες συμφωνούν ότι οι ενδορφίνες που παράγονται κατά τη διάρκεια του οργασμού, ομοιάζουν δομικά με τα κύτταρα άμυνας του οργανισμού και άρα ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Θέλετε και άλλα επιχειρήματα; Ιατρικά έχετε καλυφθεί. Κάντε μερικές sex-ασκήσεις και θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και θα γλυτώσετε και τα πηγαιν'ελα στο γυμναστήριο.

Σοφία Βεργοπούλου

Πηγή OTENET Portal